Για τη διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρέχονται οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής:
*  Πιστωτικές, Χρεωστικές ή Προπληρωμένες Κάρτες μέσω της Τράπεζας Πειραιώς.Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες των Visa, Mastercard, Maestro. Η διαδικασία πραγματοποιείται και ολοκληρώνεται μέσω της τράπεζας με την οποία συνεργαζόμαστε. Κάθε συναλλαγή σας με το ηλεκτρονικό κατάστημα προστατεύεται από μεγάλης αξιοπιστίας συστήματα online ασφαλείας .
* Με αντικαταβολή πληρωμή σε μετρητά με την παράδοση . Πληρώνετε μετρητά το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας με την παραλαβή των εμπορευμάτων από την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία. Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει επιπλέον κόστος 3,5€
*Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να μην εφαρμόζει τη δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή αν κρίνει ότι διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.
Σύμφωνα με τον Νόμο Ν. 4446 άρθρο 69 § 2, τα παραστατικά προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής) και επαγγελματίες (τιμολόγια) άνω των 500€ δεν μπορούν να εξοφλούνται τοις μετρητοίς (ή με αντικαταβολή), αλλά με τη χρήση οποιουδήποτε ηλεκτρονικού μέσου (πιστωτική/χρεωστική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό κλπ . Η αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες εκτός Ελλάδας.
* Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί, στους οποίους θα πρέπει να καταθέσετε το ακριβές τελικό ποσό της παραγγελίας σας όπως αυτό αναγράφεται στην επιβεβαίωση παραγγελίας που λάβατε με e-mail, είναι οι παρακάτω: 
               Τράπεζα  –  Αριθμός Λογαριασμού – IBAN:
        Εθνική Τράπεζα:  GR4501108940000089400295641
       Τράπεζα Πειραιώς:    GR5401722220005222108173816

Updating…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.